27 nov 2020

ODGOVOR ALEKSANDRA DAMJANOVIĆA VLADIMIRU BOŽOVIĆU

0 Comment

AMBASADOR  BOŽOVIĆ ORIGINALAN PRIMJER SRPSKE PROPAGANDE

Najnovija izjava mog sugrađanina ambasadora Republike Srbije Vladimira Božovića da je Mojkovačka bitka uvod u oslobođenje Crne Gore i da je Podgorička skupština izraz slobodne volje građana naše države je oruginalni primjer srpske propagande.
Nevjerovatno je da rođeni Crnogorac koji se trenutno ośeća kao Srbin u službi države za koju ga ništa ne veže falisfikuje istorijiske činjenice  za koje i đeca u vrtiću znaju da su neistinite.
Preci Ambasadora iz Miločana boreći se za slobodu Crnu Goru su ośetili demokratiju koju je srpska vojska sprovodila kad se radilo na nestanku naše države.
Mojkovačka bitka koju njegova ekselencija spominje se jedino može tumačiti kao prijateljski gest Crne Gore prema Sbiji i njenoj vojsci.
Ako bi Crna Gora i Srbija  kao što moj sugrađanin kaže gradile odnose na osnovu prošlosti onda bi naša država trebalo da sa Republikom Srbijom prekine sve diplomatske i druge odnose.
Poruke koje je poslao moj sugrađanin su još jedna od manipulacije srpske službe koja preko svojih satelita pokušava da negira crnogorsku naciji i  suverenost Crne Gore.
Na kraju pozivam mog sugrađanina Vladimira Božovića da se umjesto manipulacija i uzaludnih pokušaha rušenja Mila Đukanovića počne baviti unapređenjem odnosa Crne Gore i Srbije.
Aleksandar Damjanović
Predśednik Crnogorske kulturne mreže
[top]