10 feb 2020

OBEZBIJEĐEN BESPLATAN PREVOZ IZ JEDANAJEST GRADOVA ZA ODLAZAK NA PATRIOTSKI SKUP

0 Comment

Obavještavamo javnost da smo za prisustvo na Patriotski skup koji će se održati 13. februara na Cetinju obezbijedili besplatan prevoz iz jedanajest crnogorskih gradova.

 

Nikšić 16 ura ispred zgrade Tehnopolisa, Podgorica 17 ura ipred hotela Podgorica, Šavnik 15 ura ispred hotela Đoković, Plužine 15 ura sa Autobuske stanice, Tuzi 16:30 ispred Gimnazije, Ulcinj 15 ura ipred zgrade Opštine, Tivat 16 ura ispred zgrade Opštine, Herceg Novi 15 ura  sa Autobuske stanice, Mojkovac 15 ura ispred zgrade Opštine, Rožaje 14 ura ipsred zgrade Opštine, Berane 14:30 ura ispred zgrade Opštine.

 

PROGRAM SKUPA :

18 ura Okupljanje građana na Dvorskom trgu.

18:20 ura Obraćanje govornika

18:35 Šetnja Bajovom i Njegoševom ulicom do Dvorskog trga

19:10 ura Kulturno-umjetnički program

 

Još jednom želimo da obavjestimo crnogorsku javnost da skup nije osmišljen da bude pandam litijama koje se organizuju širom Crne Gore,kao što se pokušava predstaviti, već je zamišljen kao događaj na kojem će  okupljeni građani izraziti revolt zbog napada na našu zajedničku kuću Crnu Goru. Takođe iz Prijestonog Cetinja želimo da pošaljemo poruku “ SVI ZAJEDNO ZA GRAĐANSKU I EVROPSKU CRNU GORU”.

 

Raduje nas interesovanje građana  koje vlada za prisustvo Patriotskom skupu za koji se nadamo da će u narednom periodu biti organizovan u više gradova širom Crne Gore.

 

Pozivamo Crnogorce, Srbe, Bošnjake, Muslimane, Albance, Hrvate i Rome da 13. februara dođu u Prijestonicu iz koje svi zajedno šaljemo sliku zajedništva i ljubavi prema našoj domovini Crnoj Gori.

 

Uvjereni smo da ćemo na Patriotskom skupu predstaviti Crnu Goru kakva zaista jeste građanska, multietnička, multikonfesionalna država  koja krupnim koracima putem napretka i prosperiteta korača ka porodici Evropskih naroda đe joj je i mjesto.

[top]