26 nov 2020

NOVOJ SKUPŠTINSKOJ VEĆINI ‘’ ČESTITAM PRAZNIK’’ NESTANAK CRNE GORE

0 Comment
Danas je težak dan za Crnu Goru prije 102. godine u nedemokratskim uslovima  mimo volje građana   naša država je prisajedinjena Srbiji.
Na današnji dan topovi srpske vojske su bili upereni ka zgradi u kojoj se donosila odluka da Crne Gore ne bude.
Današnji datum simbolizuje tamnu  stranu crnogorske istorije, njen nestanak na osnovu odluke koju je donijela nelegitimna  Podgorička skupština 1918.godine.
Na današnji dan u Skupštini Crne Gore postoji većina od 41-og poslanika za koje je ovaj datum praznik i koji su spremni da urade isto što i učesnici nelegitimne Podgoričke skupštine.
Današnji dan je za njih praznik koji im
‘’ čestitam’’ sa željom da njihova ideologija nestane kao što je Crna Gora nestala 1918. godine.
Današnji datum je za njih dan manje do izbora nove Vlade koja će im dodijeliti mjesta po dubini da  što dublje  Crnoj Gori zariju nož u srce.
Na današnji dan svaki patriotski orjentisani građanin naše države sa zabrinutošću iščekuje izbor Vlade 12 apostola i odluke koje će ona donijeti, a koje će izvjesno je biti na štetu građanske Crne Gore.
Danas Vila na Durmitoru plače i moli Boga da sačuva Crnu Goru od domaćih izdajnika koji žele da ona nestane kao 26. novembra 1918. godine.
Danas je i dvoglavi orao sa crnogorske zastave sletio na Lovćen i spuštenih krila posmatra tmurne oblake koji su se nadvili nad Crnom Gorom.
Danas se dok pišem ovaj tekst i ja pitam o čemu su razmišljali građani moje države kad su 30. avgusta svoj glas dali onima za koje je današnji datum praznik?
Nadam se da na današnji dan Milo Đukanović ima plan kako da sačuva crnogorsku slobodu suverenost i njen građanski koncept.
Proćiće i današnji dan, proćiće i Vlada 12 apostola, proćiće i mandat antidržavnoj skupštinskoj većini jedino će ljubav crnogorskih patriota prema svojoj državi biti vječna.
[top]