20 jul 2022

NOVI PROJEKAT CKM-a CRNA GORA BEZ PODJELA 

0 Comment
Crnogorska kulturna mreža pokreće novi  projekat Crna Gora bez podjela  koji je prijeko potreban društvenoj zajednici u kojoj živimo.
Ovaj projekat koji će se realizovati  u više faza je prvenstveno posvećen mladima kod kojih želimo da podignemo svijest o značaju prevazilaženja podjela.
Veći dio kampanje će biti vođen preko društvenih mreža kako bi poruka Crna Gora bez podjela stigla do što većeg broja građana.
Uputićemo poziv političarima koji su najveći uzročnici podjela da i oni uzmu učešća u kampanji i daju svoj doprinos prevazilaženju istih.
Vjerujemo da ćemo kroz kampanju doprinijeti da se kod građana podigne svijest o prevazilaženju međusobnih podjela koje su duboko puštile korijene u društvo u kojem živimo.
Kada su u pitanju podjele naše društvo je dostiglo vrhunac. One su prisutne na svakom koraku u svim porama društva.
Kao zajednica ništa ne preduzimamo na njihovom prevazilaženju  čak šta više svakodnevno doprinosimo na širenju međusobne mržnje što nam u krajnjem neće donijeti ništa dobro.
U koliko kao društvo želimo napredak moramo raditi na prevazilaženju međusobnih podjela naročito onih po vjerskoj, nacionalnoj i partiskoj pripadnosti.
Ako u skorijem vremenu ne shvatimo poruku ove kampanje put prosperiteta i napretka za sve građane će biti nemoguća misija.
Nadamo se da će i mediji prepoznati značaj ove akcije i dati svoj doprinos da poruka kampanje Crna Gora bez podjela stigne do svakog građanina.
[top]