15 okt 2020

NOVA VLADA ĆE RADITI NA SATANIZACIJI CRNOGORSKOG IDENTITETA

0 Comment

Nova Vlada koju sačinjavaju tri koalocije koje su uz suport Srpske pravoslavne crkve ostvarile većinu na proteklim parlamentarnim izborima će sasvim je sigurno zbog ideologije njenih konsekvenata raditi na satanizaciji crnogorskog identiteta.
To je inače i misija SPS u Crnoj Gori koja decenijama služeći se lažima,propagandom i falsifikovanjem istorijiskih činjenica pokušava osporiti postojanost Crnogoraca i njihovog identiteta. Satanizacija Crnogoraca i njihovog identiteta će biti jedan od osnovnih zahtjeva koje će ova vjerska zajednica kao kontra uslugu za datu podršku ispostaviti novoj Vladi.
Građani će u ove naše tvrdnje imati priliku da se uvjere na popisu stanovništva za koji smo sigurni da neće biti organizovan po demokratskim standardima, već po pravilima ucjena i falsifikovanja u čemu će nova Vlada imati podšku onih subjekata koji guraju projekat velikosrpskog nacionalizma čije će član nažalost postati i naša država.
Biće bolno za Crnogorce da gledaju kako im srpski političari u Vladi Crne Gore koji našu državu vide kao učesnici Podgoričke skupštine satanizuju identite.
Došlo je vrijeme zbog lose nacionalne strategije koja nije dobro postavljena 2006. godine da danas građani koji se izjašnjavaju kao Crnogorci moraju voditi borbu za očuvanje svog identieta u sopstvenoj državi. U minulih 14. godina ništa nije urađeno na jačanju crnogorskog jezika i kulturnog nasleđa za šta krivica ide na račun ministarstava kulture i prosvjete. Kompromisi koji su pravljeni oko crnogorskog jezika su isključivo išli na štetu Crnogoraca, dok je kultura išla u anticrnogorskom smjeru. Rezultati neadekvatne strategije će biti vidljivi tokom mandata prosrpske Vlade čiju će vladavinu Crnogorci dobro upamtiti.
Crnogorci su nakon 30. avgusta došli u nezavidnu poziciju da sopstveni identitet brane od “profesionalnih srba” srpskih političara koji će dosadašnju podršku svojim finasijerima morati da opravdaju na način što će sa pozicija izvršne vlasti uraditi sve da se na popisu stanovništva satanizuje crnogorski identitet, i da Crna Gora bude srpska Sparta.
Ostaje nam da vjerujemo da će Crnogorci bez obzira na sve pritiske i ucjene kojima će biti izloženi neće dozvoliti da im “vječiti dušmani” satanizuju identitet.

[top]