04 jun 2023

(NE) PRINCIPIJELNA KOALICIJA ABAZOVIĆA I BEČIĆA

0 Comment
Od kada je svinja podvrnula rep  i Bujo Đurašković zaśeo u fotelju gradonačelnika Cetinja Crna Gora ne pamti  (ne) principijelniju koalciju od ove koju su sklopili Demokrate i Ura.
Čak ni one koalicije koje je sklapao Liberalni savez sa Narodnom strankom i SNP-om su imale više principa od ove koja sebe naziva “ Hrabro se broji”.
I stvarno kada se na google pretraživaču pogleda šta su Bečić i Abazović govorili jedan o drugom ovaj slogan nije dovoljno hrabar da bi prikrio sve  gadosti i teške riječi koje su Bečić i Abazović govorili jedan o drugom.
Nakon sklapanja ove (ne) principijelne koalicije svima nam se nameće pitanje šta nudi kožni četvornožac
(fotelja) zbog kojeg Bečić i Abazović polizaše sve ono što su kazali jedan o drugom.
Ni ona narodna izreka “ to ni pas sa maslom ne bi pojeo” ne može opisati sve ono što su Demokrate govorile o Abazoviću nakon što je Bečića zajedno sa DPS-om izbacio iz fotelje predśednika Skupštine Crne Gore.
Ipak ljubav prema fotelji kada se sve sabere i oduzme kod Bečića i Abazovića bila jača od 21. miliona i svih  ostalih teških riječi.
Ostaje nepoznanica na kojoj lokaciji gen. sek. Boris Bogdanović čuva maskotu sa Abazovićevim likom koju su na protestima koristili da ga diskredituju.
Ipak sve za fotelju, fotelju nizašto je pobiedila sve predrasude, sujete i mržnju između Demokrata i Ure zarad mrvica vlasti koje će im po svemu sudeći ovoga puta izmaći iz ruku.
Medijski reketaši Miško i Željko koji su idejni tvorci interesne koalicije Bečić Abazović su već sada svjesni da se od nje neće okoristiti kao što su sa onom koju su formirali nakon 30.avgusta.
Kada se analiziraju ciljevi ove (ne) principijelne koalicije najviše koristi od njenog formiranja će po svemu sudeći imati lista koju predvodi Milan Knežević koja je ostala principijelna svojoj  idelogiji.
[top]