25 apr 2021

NAJOŠTRIJE OSUĐUJEMO VRIJEĐANJE NOVINARA NEBOJŠE ŠOFRANCA

0 Comment
Jučerašnje uvrede na dočeku Petra Liješevića upućene na račun novinara RTCG Nebojše Šofranca su pokazatelj malograđanštine,izliva šovinizma i mežnje prema svakom ko ne pripada četničkom pokretu.
Šofranac je došao da ispoštuje medalju Liješevica  i bio jedini televizijiski novinar koji je prisusovao dočeku što mu na žalost  ni mladi bokser nije  cijenio jer nije reagovao prilikom uvreda koje su njegove pristalice upućivale novinaru RTCG.
Na izlive mržnje i šovinizama od razjarene mase nijem je ostao onaj koji je među prvima trebalo da reaguje poslanik DF-a ‘’ istaknuti
srpski patriota’’ Slaven Radunović.
Evidentno je što i govori četnička ikonografija da su doček Liješeviću organizovale političke partije koje vrše izvršnu vlast.
Samo ponašanje Petra Liješevića tokom takmičenja i četnička ikonografija na dočeku je jasan pokazatelj da njegova medalja za svakog patriotski orjentisanog građanina Crne Gore nema značaj.
Apelujemo na Upravu za sport i mlade i Bokserski  savez da dobro preispitaju  da li je bokser Liješević nakon njegovog nedoličnog odnosa prema matičnoj državi  dostojan da nastupa za crnogorsku reprezentaciju.
Pozivamo nadležne organe da osude uvrede i šovinizam koji su upućeni najpoznatijem crnogorskom novinaru Nebojši Šofrancu.
Crnogorska kulturna mreža osuđuje uvrede koje su upućene novinaru državne televizije Nebojši Šofrancu.
[top]