07 sep 2021

NAJOŠTRIJE OSUĐUJEMO REVANŠIZAM ŽENE MARKA MILAČIĆA PREME NOVAKU LAKETIĆU

0 Comment
Najoštrije osuđujemo sramnu odluku žene Marka Milačića  generalne sekretarke Vlade Crne Gore Žane Milačić koja je iz samo sebi znanih razloga dala otkaz Novaku Laketiću zbog njegove objave fotografije na društvenim mrežama.
Gospođa Milačić koja je političkom trgovinom izabrana na mjesto za koje nema reference je polazala da su joj kompleksi niže vrijednosti najbolji aduti koje pośeduje.
Evidentno je da Žani Milačić smeta što je Novak Laketić izvođač izvirnih pjesama o Crnoj Gori koje očito njoj paraju uši pa je željela da ga sramnom odlukom ostavi bez zaposlenja.
Ovaj sramni gest je još jedan pokazatelj da u vladi funkcije obavljaju osobe koje bi najrađe zapalile Crnu Goru i poveli je pod kišobran velikosrpskog nacionalizma.
Gospođa Milačić je zaboravila na činjenicu da će i nju ubrzo sačekati sudbina Novaka Laketića samo što će ona za razliku od njega zgradu vlade napuštiti pognute glave i crna

obraza.

U velikoj su zabludi članovi vlade h koliko misle danće nam određivatibsa kim ćemo se družiti i kakve ćemo stavove iznositi na društvenim mrežama.
Gospođi Žani i njenom gospidinu mužu Marku poručujemo “ ko se zadnji smije najslađe se smije”.
[top]