16 avg 2021

MUP DA ZABRANI ULAZAK U CRNU GORU DRAŠKU STANIVUKOVIĆU

0 Comment
Pozivamo ministra Sergeja Sekulovića da MUP zabrani ulazak u Crnu Goru  građaninu Bosne i Hercegovine Drašku Stanivukoviću zbog njegove izjave “ da  su Crnogorci izmišljena nacija.
Ovakav stav bosanskog političara je uvredljiv za građane naše države koji se izjašnjavaju kao Crnogorci i samim tim zaslužuje sankciju za onog koji ga je iznio.
Pretpostavljamo da je kojim slučajem porodična firma Stanivukovića u Crnoj Gori dobila biznis za prodaju telefonskih dopuna sigurno bi ovaj mladi političar o Crnogorcima pričao u superlativu.
Gest Draška Stanivukovića je još jedna sramna poruka koja dolazi od političara koji su bliski Srpskoj pravoslavnoj crkvi.
U koliko ministar  Sekulović ne uvaži našu inicijativu to će značiće  da i sam podržava izjavu Stanivukovića.
Evidentno je da će mladi bosanski političar koji je svoju pośetu Crnoj Gori pored druženja sa beogradskim starletama iskoristio za slanje šovinističkih poruka ostati na dometima koji ne prevazilaze lokalni nivo bavljenja politikom.
Ispostavilo se da je odluka o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru Drašku Stanivukoviću bila pogrešna u šta smo svi imali priliku da se uvjerimo.
[top]