14 jun 2022

Može li Milo (ne)vjerovati Rašku?

0 Comment
Imenovanje  Raška (koncesionara)Konjevića za šefa svih bezbjedonosnih službi za svakog crnogorskog patriotu  je veliko iznenađenje.
Kažem iznenađenje jer su Raško  i njegov SDP u minulom periodu više puta zarad fotelja igrali na strani političkih partija koje su produžena ruka srpskog sveta.
Najnovija  politička kombinatorika koju je Raško ispod žita skockao na Cetinju kojom njegova partija uz podršku  Demokrata i Ure vrši lokalnu vlast mi daje zapravo da odgovorno sumnjam u čijem interesu on radi.
Pitam se da li moguće da je rodoljub iz Zenice zarad fotelje Nikole Đuraškovića pristao da igra u kolo sa onima koji su 4 i 5.septembra vršili desant na crnogorsku Prijestonicu?
Nije bilo davno kada su 2015. godine Ranko i Raško zajedno sa Demokratskim frontom željeli da sruše tadašnju Vladu Mila Đukanovića.
Tada je Milo za ovu dvojicu patriota bio “crnogorski problem” kojeg je trebalo srušiti kako bi Ranko preuzeo kormilo za kojim je žudio.
Danas Raško i Ranko zahvaljujući Milu śede u udobne fotelje Dritanove Vlade pogazivši sve ono što su za Abazovića  govorili.
Gledajući bezbednjaka iz Zenice kako nečemurno pored Mila korača crvenim tepihom dok ga pozdravljaju elitne jedinice Vojske naše države pitam se šta je Crna Gora Bogu zgriješila  da Raško   kormilari bezbjedonosnim sektorom.
Političkim  laicima je jasno da Konjević Raško nije dorastao da vodi bezbjedonosni sektor, dok se svi pitamo  može li mu Milo (ne)vjerovati da ponovo neće u paju sa Rankom izdati Crnu Goru?
Predlažem Bojanu Zekoviću i Ivan Vujović  da ohrabre Raška da stisne petlju i kaže  ko je upravljao bezbjedonosnim sektorom kada se 5. septembra izvodio desant na Cetinje i Crnu Goru.
Mene kao patriotski orjentisanog građanina tišti hoce li bezbednjak  Raško odustati od dosadašnje prakse da povjerljive bezbjedonosne informacije od značaja za našu državu dijeli sa čelnicima stranih ambasada?
Vrijeme koje je pred nama će pokazati čijim interesima će služiti koncesionar Konjević da li crnogorskim ili interesima neke druge države…
Na kraju se nadam da se Milo ponovo neće razočarati u Ranka i Raška zbog neke nove njihove izdaje.
[top]