01 feb 2018

MOJ IZBOR CRNA GORA U BERANAMA

0 Comment

 

MOJ IZBOR CRNA GORA U BERANAMA

 

Crnogorska kulturna mreža nastavlja realizaciju projekta MOJ IZBOR CRNA GORA , koji smo do sada realizovali u više crnogorskih gradova.

Na događaju  koji će se održati 1.februara  na Gradskom trgu u Beranama sa početkom od 20 ura  će nastupiti:  Merima Njegomir, Danijel Alibabić, hor D-mol, Mina Ivanović, Emir Krsnić, glumac Miro Nikolić i grupa Osvajači.

Mladima ćemo kroz zabavu i živu riječ skernuti pažnju na obavezno poštovanje države i državnih simbola. Kroz program ćemo promovisati ljubav i toleranciju koji su prijeko potrebni našem društvu, a naročito mladima.

Pošto je u Beranama trenutno u toku završna faza predizborne kampanje smatramo da ke  veoma  važno upriličiti događaj za mlade, koji u ovom gradu imaju veoma loš status.

Projekat MOJ IZBOR CRNA GORA nema za cilj da pruži podršku bilo kojoj političkoj opciji na predstojećim  lokalnim izborima, već da mladima kroz muziku i živu riječ približimo patriocki odnos prema državi.

Posebno nam je drago što  je ovo četvrti projekat koji realizujemo u Beranama, koji je usmjeren ka mladima, za koji nažalost nijesmo dobili podršku državnih institucija.

Brine izostanak njihove podrške, imajući u vidu da se događaj organizuje na śeveru Crne Gore, gdje su mladi kada su u pitanju kulturno-zabavni događaji nepravedno zapostavljeni.

 

 

[top]