12 apr 2021

MINISTRE SEKULOVIĆU U LAŽI SU KRATKE NOGE

0 Comment
Nakon sastanka sa predstavnicima NVO sektora ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović je izjavio da promjenom odluke o sticanju crnogorskog državljansta neće doći do demografskog etičkog i izbornog inžinjeringa.
Ova izjava ministra  je notorna laž kojom se pokušava sakriti namjera Vlade da se obračuna sa Crnogorcima i procrnogorskim političkim partijama.
Evidentno je da ministar Sekulović želi da šibicarskim trikovima obmane javnost i sprovede u djelo inžinjering koji samo odgovara političkim partijama koje se zalažu da Crna Gora izgubi suverenost.
Čitajući pomenuti izjavu svaki zdravorazumni građanin Crne Gore se pita da li stvarno i sam ministar  vjeruje u ono što je izjavio.
Očigledno je da Srpska pravoslavna crkva preko ove Vlade koju je i sama kadrirala želi da porobi našu državu i da je uređuje po svojim pravilima.
Ministar unutrašnjih poslova  i ostali članovi Vlade su u velikoj zabludi ako misle da će moći da sruše građanski koncept Crne Gore i u našoj državi sprovode etički inžinjering.
Na kraju podśećamo ministra Sekulovića na staru narodnu poslovicu koja kaže ‘’ u laži su kratke noge’’.
[top]