14 maj 2021

MINISTARKA BRATIĆ ŽELI NEOSNOVANO DA SE OBRAČUNA SA NASTAVNICOM VUJOVIĆ

0 Comment
Multipraktik ministarka Vesna Bratić želi da se neosnovano zloupotrebljavajući funkciju obračuna sa nastavnicom Sanjom Vujović pokušavajući da joj nametne prekršaj koji nije počinila.
Naime nastavnica Vujović je uz prethodno dobijenu saglasnost roditelja u neđelju koja je inače neradni dan organizovala odlazak đece u Podgoricu na obilježavanje 9 maja.
Svakom razumnom građaninu osim ministarki Bratić  je jasno da Sanja Vujović nije zloupotrijebila učenike u političke svrhe već je uradila pedagoški dobro djelo da se kod učenika podigne svijest o značaju 9. maja za  Crnu Goru.
Umjesto da bude pohvaljena zbog gesta i činjenice da je neradni dan posvetila učenicima nastavnica Vujović dobija nagradu od ‘’ministarke  ženskog četnika’’ u vidu pokretanja disciplinskog postupka.
Ovakav gest Vesne Bratić je pokazatelj da ona želi da se obračuna sa svima koji ne dijele mišljenje i vrijednost apostolske Vlade koja želi da nipodištava antifašizam jednu od najvećih vrijednosti Crne Gore.
Nastavnica Sanja Vujović je svojim gestom dala primjer i ostalim prosvjetnim radnicima kako treba raditi na edukaciji učenika i kako se treba odnositi prema važnim događajima za Crnu Goru.
Da je kojim slučajem nastavnica Vujović povela učenike na čas  kod Gojka Petovića da ih edukuje kako crnogorska nacija ne postoji  bila bi javno pohvaljena od ministarke Bratić.
Crnogorska kulturna mreža daje punu podršku sanji   Vujović na gestu i najoštrije osuđujemo sramnu namjeru ministarke Vesne Bratić.
[top]