21 avg 2021

MINISTARKA APOSTOLKA DONOSI MJERE KAKO BI SPRIJEČILA OTPOR JOANIKIJEVOM USTOLIČENJU

0 Comment
Najnovije mjere NKT-a koje je pisala ministarka apostolka Jelena Borovinić Bojović prvenstveno imaju za cilj da onemoguće otpor građana zbog ustolučenja Joanikija Mićovića.
Ministarka Jelena  i oni čija je ona marioneta su u velikoj zabludi u koliko misle da epidemiološkim mjerama mogu onemogućiti crnogorske patriote da 5. septembra spriječe sramoćene trona Svetog Petra Cetinjskog.
Možda ministarki apostolki ništa ne znači revolt Crnogoraca zbog odluke o Joanikijevom ustoličenju na Cetinju ali neka bude sigurna da do njega neće doći.
Mene lično ovakav stav ministarke apostolke ne čudi znajući da ona svojim radom niti služi Bogu niti crnogorskom narodu.
Gospođa ministarka danas igra istu ulogu koju su 1918. godine igrali Savo Fatić i ostali članovi sramne podgoričke  skupštine što njoj dobro pristoji kao što je moguće viđeti iz njenog djelovanja.
U koliko sebe doživljava kao vjerujuću osobu doktorica Borovinić Bojović bi trebalo da svoj posao obavlja časno i pošteno podjednako služeći svakom građaninu bez obzira da li se krsti ili klanja, što nažalost nije slučaj.
Oni koji su u Kluničkom centru pružali šansu doktorici Jeleni da dobije rukovodeće pozicije neka danas stave prst na čelo i dobro razmisle kako se danas njihova tadašnja  odluka vraća Crnoj Gori.
Na kraju poručujem ministarki Borovinić Bojović i ostalim apostolima iz vlade nijedna vaša sramna odluka nas ne može spriječiti da odbranimo pravo čast i dostojanstvo Crne Gore.
[top]