11 okt 2021

MINISTAR SEKULOVIĆ DA KAŽE KO JE IZDAO NAREĐENJE DA SA NAVIJAČIMA ZABRANI DA NAVIJAJU ZA CRNU GORU

0 Comment
Još jedan sraman gest crnogorske policije dogodio se u Nikšiću na rukometnoj utakmici Crna Gora i Śeverne Makedonija.
Naime pripadnici policije su pokušali da predstavnicima  navijačkih grupa zabrane ulazak u halu i na taj način crnogorsku reprezentaciju uskrate podrške.
Pozdravljam borbu navijača koji su probili barikadu i  pokazali da je njihova ljubav prema Crnoj Gori jača od bilo koje policijiske sile i zabrane.
Pozivam ministra Sergeja Sekulovića da javno kaže ko je naredio da se navijačima zabrani ulazak u dvoranu SC Nikšić i da se crnogorska reprezentacija uskrati za podršku.
Kada su se dešavale manifestacije u organizaciji Srpske pravoslavne crkve na kojima su se grubo kršile  mjere tada nijesu važila epidemiološka pravila.
Podśećanja radi na dočeku patrijarha Porfirija u Podgorici i na ustoličenjima Joanikija i Metodija niko od nadležnih državnih organa nije imao hrabrosti da izda naređenje da se građanima zabrani prisustvo zbog kršenja epidemioloških mjera.
Za mene lično i sve ostale crnogorske patriote ovaj sramni gest nije iznanađenje jer smo više puta imali priliku da se uvjerimo da je na snazi nacionalni inžinjering u režiji Vlade Crne Gore.

Poručujem ministru Sergeju Sekuloviću i svim njegovim nalogodavcima da pendrekom i suzavcima ne mogu ubiti našu ljubav prema Crnoj Gori.

 

[top]