31 mar 2023

MILO ĐUKANOVIĆ ŠANSA KOJA SE NE SMIJE PROKOCKATI

0 Comment
U neđelju drugog aprila se bira predśednik Crne Gore, institucije koja je u minulih skoro tri godine  jedina od svih bila na braniku države.
Na ovim izborima donosimo odluku koja je podjednako važna kao i ona koju smo donijeli 21. maja 2006. godine.
Kandidat suverenističkog bloka Milo Đukanović je šansa koju građanska crna Gora  ne smije prokockati.
Crna Gora i njeni građani nemaju luksuz da novu šansu za izbor predśednika koji baštini građanske i evropske vrijednosti čekaju pet godina.
Imali smo priliku da se uvjerimo nakon 30. avgusta  pa do današnjeg dana kako izgleda Crna Gora pod dirigenskom palicom onih koji nam danas nude svog predśedničkog kandidata.
Takođe smo imali prilku da vidimo kako izgleda kada našu državu na međunarodnim adresama predstavlja Milo Đukanović, a kako kada to rade Krivokapić, Bečić i Abazović.
Suvišno je bilo šta kazati zašto treba glasati za Mila, a ne za kandidata koji nema biografiju za obavljanje ovako važne funkcije.
Vjerujem da će u neđelju preovladati razum, i da će Milo Đukanović pobjedom na izborima nastaviti borbu da Crnu Goru vrati na evropski put.
Neka u neđelju svi koji volimo Crnu Goru  srcem zaokružimo broj JEDAN i na taj način kažemo NE negatorima naše države.
Nedozvolimo da dobijemo predśednika koji će služiti interesima jedne vjerske organizacije, koja želi da Crna Gora doživi sudbinu iz 1918.godine.
Glas za Mila Đukanovića je jedio ispravna odluka, koja Crnu Goru vraća na put napretka i prosperiteta, sve ostalo je veliki kockarski rizik.
Vrijeme je za pobjedu građanske Crne Gore!
[top]