11 feb 2022

MILAN KNEŽEVIĆ IMA ISTORIJISKU ŠANSU DA PODRŠKOM VLADI ČEKIRA KARTU ZA EVROPSKI VOZ

0 Comment
Predśednik Demokratske narodne partije Milan Knežević ima istorijsku šansu  da njegov DNP  davanjem podrške novoj evropskoj vladi čekira kartu za evropski voz Crne Gore.
Krajnje je vrijeme da jedna politička parija koja je autentičan predstavnik srpskog naroda izađe iz šinjela velikosrpskog nacionalizma i podrži evropski put naše države.
Od svih političkih partija koje sačinjavaju DF najbliži evropskoj priči svakako bi trebalo da bude DNP koja se pod hitno treba izaći iz  partnerstva sa partijama koje promovišu mržnju prema Crnoj Gori i nacionalnim Crnogorcima.
Ukoliko želi  dobro Crnoj Gori DNP se mora osloboditi retrogradne politike koju promovišu njihovi partneri iz Demokratskog  fronta koja vodi iz nikud u niđe i okrenuti se nacionalnom pomirenju.
Demokratska narodna partija ima dosta dobrih kadrova pored lidera Milana Kneževića tu su Predrag Bulatovic, Miluna Zogovića, Maja Vukićević i drugi koji bi participiranjem u novoj izvršnoj vlasti mogli doprinijeti napretku naše države na evropskom putu.
Evropska Vlada kako je naziva po svemu sudeće novi premijer Dritan Abazović mora biti podržana od strane političke partije koja je autentičan predstavika srpskog naroda što je DNP bez dileme.
Doktor Abazović prilikom formiranja vlade mora voditi računa da u njoj budu autentični predstavnici srpskog naroda bez obzira da li su ili ne po njegovom “ukusu”.
Vjerujem da će gospodin Knežević shvatiti ozbiljnost teške situacije u kojoj se nalazi podijeljena Crna Gora i da će kao ozbiljan političar napraviti važan iskorak od kojeg će najviše koristi imati naša država.
Niukom slučaju za DNP ne bi bilo dobro da napravi amaterske greške kao Demokratska Crna Gora Alekse Bečića koja zbog retrogradne politike ne može da čekira kartu za evropski put Crne Gore.
Za srpski narod u Crnoj Gori bi bilo dobro kada bi lider DNP-a i njegove partijiske kolege prestali da slušaju Cecinu pjesmu “ kupi mi kartu u jednom smjeru” a taj smjer je Beograd koji im ne može biti bliži od Cetinja, Nikšića, Podgorice i drugih crnogorskih gradova.
[top]