12 maj 2022

MARKO KOVAČEVIĆ ŽELI DA UKLANJA CRNOGORSKE ZASTAVE PO NIKŠIĆU

0 Comment
Imam obavezu kao građanin Nikšića da obavijestim crnogorsku javnost da predśednik opštine Marko Kovačević pokušava da ukloni crnogorske zastave koje se nalaze na fasadama  objekata u gradu.
Naime pionir ravnogorskog pokreta preko gradskih službi vrši pritisak i obmanjuje vlasnike objekata pozivajući se na Zakon o državnim simbolima koji nikad nije pročitao.
Ovaj fašistički gest učenika Raja Manića je paravan da se ukloni crnogorska zastava sa zgrade Opštine Nikšić ispod koje Kovačević svakog dana prolazi dolazeće na posao
Kovačević manipulacijama i zloupotrebama gradskih službi pokušava da ukloni crnogorske zastave i od Nikšića napravi  svetosavski grad.
Očigledno je da Kovaćevićevim partnerima svetosavcima smetaju državne zastave koje bi da zamijene sa zastavama koje simbolizuju nestanak Crne Gore.
Siguran sam da Marko Kovačević neće imati hrabrosti da sa zgrda Opštine Nikšić ukloni crnogorsku zastavu koja mu svakog dana para oči, a ostalim građanima našeg grada služi na ponos.
Pitam se šta je Nikšić  Bogu zgriješio da njime upravlja propagator izdajničke anticrnogorske politike?
Na kraju poručujem pioniru ravnogorskog pokreta da njegova četnička ideologija i svetosavska politika neće urušiti patriotski odnos većeg dijela građana Nikšića prema Crnoj Gori.
[top]