18 sep 2021

MARKO KOVAČEVIĆ ZBOG FOTELJE PROMIJENIO KURS

0 Comment
Građani Nikšića koji su danas putem programa RTVNK imali priliku da prate Svečanu śednicu povodom 18.septembra imali su priliku da se uvjere kako je predśednik Marko Kovačević promijenio kurs.
Tokom intoniranja himne Crne Gore on je držao ruku na srce što je jasan pokazatelj da je promijenio svoj kurs.
Ono što je zanimljivio da je Kovačeviću prilikom stajanja na intoniranje himne koju je bojkotovao i izražavao negodovanje prema njoj podršku pružao njegov politički roditelj Andrija Mandic.
Nije bilo davno kad je Marko Kovačević bojkotovao intoniranje državne himne na konstitutivnij śednice SO Nikšić da bi za nepuno par mjeseci biravka u fotelji predśednika opštine promijenio svoj kurs.
Nakon ovog gesta nameće se pitanje da li je fotelja predśednika opštine toliko udobna da bi Kovačević pogazio sve ono za šta se borio kroz svoje političko djelovanje.
Za mene lično ne bi bilo iznenađenje da se Marko Kovačević pojavi na nekom patriotskom komitskom skupu i maše komitskom zastavom.
Siguran sam da je predśednik Kovačević shvatio da on ne može nacionalno biti ono što nijesu bili njegovi preci.

Ovaj gest me je inspirisao da pružim  punu podršku Marku Kovačeviću  u promjeni ideologije i vraćanje svojim izvornim korjenima.

[top]