14 avg 2021

LAŽ POSTALA SVAKODNEVICA PREMIJERA KRIVOKAPIĆA

0 Comment
Najnovija izjava premijera Zdravka Krivokapića da Cetinjski manastir nije Cetinja je još jedna laž koja je postala njegova svakodnevica.
Anticrnogorski “neobaviješteni”premijer je trebalo da zna da je ovaj  za našu državu važni sahralni objekat upisan od 24. novembra 2005. godine u katastarskim spisima kao vlasništvo prijestonice Cetinje u obimu prava svojine 1/1.
Premijer svjestan da mu opstsnak na funkiji visi na ivici žileta hvata se za poslednju slamku spasa Joanikija Mićovića preko kojeg pokušava služeći se lažima kupiti još koji minut opstanka na vlasti.
Umjesto da obilazi fabrike i privatne preduzetnike premijer Krivokapić obilazi crkvene opštine pokušavajući da sebe predstavi kao velikog vjernika a u stvarnosti to nije jer da jeste ne bi od matične države otimao imovinu i predavao je u vlasništvo verskoj zajednici strane države.
I sam premijer zna da je grešnik i da svoje grjehove koje je učinio prema Crnoj Gori pred Gospodom Bogom ne može okajati na način što će  pomagati Srpsku pravoslavnu crkvu.
Siguran sam da je i sam Zdravko Krivokapić svjestan da ustoličenje Joanikija Mićovića  neće biti održano na Cetinju pa podizanjem tenzija pokušava okuražiti samoga sebe jer je dao obećanje SPC da će obezbjediti uslove za organizaciju ovog čina.
Na kraju svom brastveniku iz Katunske  nahije aktuelnom premijeru Krivokapiću poručujem da dobro razmisli o momentu koji ga ubzo črka
 “ putuj igumane i ne misli na manastire”.
[top]