22 nov 2021

KRIVOKAPIĆEV  PROJEKAT  “CRNA GORA ODMAH” JE KOCKARSKI TRIK GUBITNIKA

0 Comment
Danas je crnogorskoj javnosti premijer Zdravko Krivokapić pompezno predstavio prijekat
 “ Crna Gora odmah” kojim je želio da po ko zna koji put obmane crnogorsku  javnost i pripremi teren za formiranje svoje političke partije.
Projekat koji nam je predstavio premijer je još jedna bajka koju  nam servira “pokojna” ekspertska Vlada koja je izgubljena u vremenu  i prostoru.
Imajući elementarno znanje iz ekonomije nije mi trebalo previše vremena da Krivokapićevo predstavljamje grafikona protumačim kao kockaraki tril gubitnika koji je ostao bez žetona pokušava da izblefira igrače za stolom.
Takođe sam sa skromnim znanjem knjške ekonomije primijetio da  premijer kroz budzet za kulturu želi da pruži podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi kako bi kupio njenu naklonost za izbore koji slikede.
Ono što je pozitivno iz današnjeg premijerovog predstavljanja budzeta jeste činjenica da je ova predstava za njega lično bila jedan dobar  trening za povratak u profesorake klupe koji ga uskoro nakon smjene čeka.
Danas smo svi zajedno u Crnoj Gori prisustvovali još jednoj obmani i dijeljenju šarenih  laža od  “ekspertske”  Vlade koja je sve samo ne eksperstka.
Dok je peofesor Krivokapić držao svoj poslednji performans u ulozi premijera njegovi partneri iz Demokratakog fronta na drugim kraju Podgorice pripremaju platformu kako da ga se otarase.
Mi koji smo nacionalni  Crnogorci ne želimo da koračamo evropskim putem koji nam trasira izdajnička Vlada kojoj su interesu druge države bliži od interesa  matične države kojoj (ne) služe.
Premijer Zdravko Krivokapić će uskoro otići iz udobne fotelje kao kockar gubitnik iz casina sa željom da se “ ponovo” vrati.
[top]