08 maj 2013

KREDITNO SE ZADUŽUJEMO DA BI PROSLAVILI 21. MAJ

0 Comment

Crnogorska kulturna mreža obavještava javnost da je, prvenstveno zbog nerazumijevanja nadležnih za ideju proslave Dana nezavisnosti, prinuđena da se kreditno zaduži kako bi obilježili ovaj značajan datum.

I pored veoma kvalitetne marketinške ponude koju smo uputili svim ustanovama i kompanijama koje su u državnom vlasništvu, niko od njih nije izrazio zainteresovanost da nam bude partner na proslavi najznačajnijeg praznika u ponosnom istorijiskom trajanju Crne Gore.

Osnivači CKM-a će se kreditno zadužiti kako bi se obezbijedila sredstva za obilježavanje 21. maja i tako nastaviti  tradiciju obilježavanja rođendana Crne Gore.

Nadamo se da će nam Država ove godine omogućiti da se proslava održi na Trgu Kralja Nikole, a ne na parkingu, što je, nažalost, bio slučaj prošle godine.

Izvorna ideja nam je bila da se ove godine proslava održi shodno jubileju u sedam crnogorskih gradova. Smatrali smo da mladi ljudi koji žive u Plužinama, Andrijevici, Danilovgradu i drugim gradovima u kojima nema dovoljno kulturnih dešavanja imaju pravo da ośete slast veselja kojem je povod Država.

Građani će kroz marketinšku kampanju biti blagovremeno obaviješteni o detaljima proslave.

Kao i mnogo puta do sada naglašavamo da „protokolarni prijemi nijesu dovoljni da se obilježi jedan tako značajan datum kao što je 21. maj. Svi građani, bez obzira kako su glasali na referendumu imaju pravo da proslave najznačajniji Državni praznik“.

Političari moraju da shvate da na Crnu Goru svi polažemo podjednaka prava, i da ona nije ničija prćija, nego naša domovina koju svi moramo poštovati, zalagati se za nju, i svojim djelovanjem doprinositi da bude ljepša i bolja za sve nas.

[top]