14 avg 2020

KREĆE TERENSKA KAMPANJA AKCIJE GLASAJ ZA CRNU GORU

0 Comment

Crnogorska kulturna mreža obavještava građane Crne Gore da od subote kreće terenska kampanja akcije Glasaj za Crnu Goru koja podrazumijeva razgovore sa građanima dijeljenje pisama, crnogorskih zastava i promo poklona.

Potrudićemo se da obiđemo što više gradova i da razgovaramo sa što većim brojem građana kojima želimo da približimo značaj predstojećih parlamentarnih izbora za Crnu Goru. Od građana ćemo tražiti da svoj glas daju državotvornim partijama kako na vlast ne bi došli politički subjekti za koje je Podgorička skupština praznik.

Ono što želimo da posebno istaknemo  jeste da ova kampanja ima isključivo za cilj da se ne uruše tekovine 21. maja i da nije finasirana od strane bilo koje političke partije. Vjreujemo da će i građani Crne Gore kada pročitaju pismo koje ćemo im uručiti shvatiti suštinu kampanje i našu namjeru za njenu organizaciju.

I pored našeg javnog poziva da nam se u realizaciji akcije priključe patriotske organizacije da zajednički branimo Crnu Goru nijedna od njih se nije odazvala, očito da ne postoji spremnost da se stane na crtu političkim partijama koje žele da Crna Gora izgubi slobodu kao što je to bio slučaj 1918.godine.

Naša organizacija će sve svoje raspoložive kapacitete uložiti da što više građana dobije poruku kampanje Glasaj za Crnu Goru. Nadamo se da ćemo ovom akciom dati doprinos da se nakon parlamentarnih izbora ne dovede u pitanje crnogorska nezavisnost i da se nikad više o Crnoj Gori ne odlučuje izvan njenih granica.

[top]