30 jun 2021

KREĆE KAMPANJA ZA OBILJEŽAVANJE 13 JULA

0 Comment
Crnogorska kulturna mreža je pokrenula kampanju 80 godina od luče slobode koja ima za cilj da se  jubilej koji Crna Gora slavi obilježi na što kvalitetniji način.
Kampanju je bazirana na  liku Ljuba Čupića čiji prkosni osmijeh okupatoru treba da nam bude simbol borbe za očuvanje građanske Crne Gore.
U više crnogorskih gradova će biti postavljeno 40 bilbord postera, dok će se određeni dio kampanje voditi preko društvenih mreža.
Glavni događaj je Svečana akademija koja će se održati 13 jula i biće direkno emitovana na portalima i televizijama.
Ovaj jubilej je prilika da se svi građani ujedine prevaziđu međusobne podjele i da zajedno pošalju poruku ljubavi prema  Crnoj Gori.
Antifašizam nema alternativu i svi koji živimo u Crnoj Gori moramo baštiniti njegove vrijednosti bez obzira na nacionslne i političke različitisti.
Jubilej koji naša država obilježava je idealna prilika da svi pokažemo privrženost državi i njenim  najvećim vrijednostima multietničnosti i multikulturalnosti.
Ovu priliku koristimo da pozovemo organizacije koje se bave očuvanjem kulturnig identiteta srba da nam se jave i uzmu učešće u programu 80 godina od luče slobode.
[top]