19 apr 2021

KONCESIONAR RAŠKO SE KRIJE IZA GOLOBRADOG MLADIĆA

0 Comment
Zaočekivati je bilo da SDP umjesto odgovora na optužbe da zarad fotelje šuruju sa četnicima  prelazi na obračun na ličnoj osnovi.
Još jednom želim da ih pitam da li su u Kolašinu, Budvi, Kotoru i Herceg Novom vršili lokalnu vlast sa  četnicima i negatorima Crne Gore?
Dok sam ja 2016.godine iz sopstvenih sredstava  finasirao i radio na obilježavanju Decenije nezavisnosti  SDP je sa Demokratskim frontom radio na rušenju Vlade Mila Đukanovića i tekovina 21.maja.
Žalosno je da se lider ove ‘’ fotelja partije’’ Raško Konjević  krije iza nedužnog golobradog mladića Nikole Mugoše.
Kada se pozivaju na moralne  vrijednosti bilo bi lijepo da  Raško tviteraš  crnogorskoj javnosti objasni da li je moralno da kao ministar finansija  sa svojim  kumom potpiše ugovor o koncesiji a sve to na štetu drugih priređivača igara na srecu i države Crne Gore.
Takođe bi bilo moralno i patriotski  da lider Konjević objasni pod kojim uslovima je kao ministar MUP-a 2015.godine godine nakon nabavke vozila za Policiju sebi pribavio vozilo iste marke.
Neka na ova dva pitanja umjesto meni  odgovori nadležnim državnim organima koji se bave kriminalom i korupcijom.
Što se tiče novca  SDP  polazi iz ličnog iskustva da se državi služi isključivo  zbog materijalnog interesa i fotelja.
Kada spominju kriminal zaboravljaju da su članovima familije njihovog dugogodišnjeg lidera opraštani pokušaji ubistva.
Ja ću za razliku od funkcionera ove partije uvijek ponosno i časno uzdignuta čela služiti Crnoj Gori jer nikad nijesam njene interese  kod svojih kumova u kazinima stavljao na kocku.
Na kraju poručujem SDP-u da se uhvate u kolo sa zetskim Bred Pitom Milanom Kneževićem sa kojim su više puta zarad fotelje igrali užičko kolo.
[top]