10 avg 2020

KOALICIJA OKO DF ŽELI DA CRNOJ GORI VRATI STSTUS IZ 1918. GODINE

0 Comment

Koalicija okupljena oko Demokratskog fronta Crnoj Gori želi da vrati status koji je naša država dobila 1918. godine kada je izgubila svoje ime, slobodu i crkvu. Do ove konstatacije je lako doći  potrebno je samo malo pogledati ko su kosekventi kolacije Za budućnost Crne Gore i kakav je njihov odnso prema našoj državi bio od referenduma 2006. godine pa do današnjeg dana.

Kada bi se pregledali javni nastupi u minulih 14. godina članova pomenute koalicije došlo bi se do zaključka da je ona tempirana bomba u dvorištu Crne Gore koju moramo 30. avgusta deaktivirati kao se ona više nikad ne bi bila u prilici da eksplodira i sruši crnogorsku slobodu. Formiranjem ove koalicije i ostalih antidržavnih koalicija se hiruški prezno Crnoj Gori želi uskrati suverenost i pravo da samostalno odlučuje o svojoj budućnosti.

Sigurni smo da većinska Crna Gora neće naśesti na njihov slogan koji crnogorsku budućnost vidi na način što će naša država biti dio projekta tri velike srpske države. Za svakog razumnog građanina je neshvatljivo da neko za koga je sramna Podgorička skupština praznik želi da uzme budućnost naše države u svojim rukama. Ova interesna koalicija želi da u slučaju eventualne pobjede na predstojeći izborima  da se o Crnoj Gori i njenoj budućnosti  odlučuje u Beogradu, Nišu, Vranju u drugim gradovima Srbije.

Ono što je poražavajuće za našu državu jeste činjenica da se prave koalicije koje žele da joj  uskrate pravo na slobodu, evroatlanski i evropski put. Oni koji se ni danas ne mire sa crnogorskom nezavisnošću i napretkom koji postiže sastavljaju koalicije koje Crnu Goru žele da vrate u tamnu prošlost iz koje smo izašli 2006. godine.

Vjerujemo da će građani Crne Gpre biti mudra kao  2006. godine kada nijesu naśeli na jeftine trikove tadašmjeg bloka za zajedničku državu koji je tvrdio da građanima naše države neće biti dozvoljeno školovanje i liječenje u Srbiji ako izađemo iz državne zajednice sa njom. Danas isti ti ljudi samo u drugim dresovima pokušavaju da obmanu građane kako se u Crnoj Gori vodi antisrpska politika na način što se otimaju svetinje, a što je kao što svi znamo notorna laž.

Pozivamo građane Crne Gore da na predstojećim izborima svoj glas ne daju koalicijama koje crnogorsku budućnost vide kao što su je viđeli ćlanovi Podgoričke skupštine 1918.godine.

[top]