22 jun 2021

KAMPANJA KOJA SE VODI PROTIV BEČIĆA DA MU SLUŽI ZA NAUK 

0 Comment
Lično ne podržavam kampanju koja se vodi iz Beograda protiv Alekse Bečića u kojoj se iznose detalji iz njegovog privatnog života koji je njegova lična stvar i pravo izbora.
Ima  jedna narodna poslovica koja kaže “ neka ti ovo služi za nauk” koja može dobro poslužiti Aleksi kao putokaz budućeg  djelovanja.
Ova kampanja je dobra prilika da se sam Bečić zapita kako je bilo đeci Brana Mićunovića kada je on zarad političkih interesa ime njihovog oca lijepio na bilbordima predstavljajući ga kao kriminalca?
Neka Bečić razmisli kako su se ośećala đeca Mila i Aca Đukanovića kada je on i njegove partijiske kolege vodile brutalnu kampanju protiv njihovih očeva?
Takođe neka razmisli kako je bilo đeci ostalih očeva protiv kojih su Demokrate vodile kampanju čak i na ličnoj osnovi?
Danas Bečić na sopstvenoj koži ośeća jačinu udaraca [ ne] utemeljene  na dokazima kampanje koja se vodi protiv njega i njegovog privatnog života.
Aleksa u Crnoj Gori ima jedna narodna poslovica koja kaže ” ko drugome jamu kopa sam u nju upada” pa zato dobro razmisli da li je fotelja važnija od suze i patnje nečijeg đeteta…
Možda je ova kampanja kazna  Bečiću zbog grjeha koji je počinio davajući podršku da se crnogorske svetinje otmu od Crne Gore.
[top]