03 feb 2024

KAKVU NAM PORUKU ŠALJE VDT MARKOVIĆ GOSTOVANJEM KOD MEDIJSKIH TAJKUNA IZ VIJESTI?

0 Comment
Želim javno da pitam Vrhovnog državnog tužioca gospodina Milorada Markovića kakvu nam poruku šalje svojim potezom da njegovo prvo javno pojavljivanje  bude kod medijskih tajkuna iz Vijesti?
Da stvar bude još gora VDT Marković je bio gost rijaliti emisije Načisto koja je nivo jutarnjeg programa PINK tv koji uređuje i vodi Jovana Jeremić.
Logično je bilo i jedino ispravno da prvo gostovanje VDT-a bude na državnoj televiziji bez obzira što je ona trenutno zahvaljujući neznanju izvršnog menadzmenta na čelu sa Borisom Raonićem srozana na najniži nivo.
Da li gostovanje VDT Markovića znači da će novinari tabloida Vijesti najavljivati hapšenja i sprovoditi istražne radnje,kao što je bio slučaj u više navrata?
Građani Crne Gore ne plaćaju rad Milorada Markovića da bi na njeg uticaj imali  Željko Ivanović i Miško Perović.
Lično sam očekivao da će jedna od prvih akcija novog VDT biti istraga  rada i odnosa prema Crnoj Gori tabloida Vijesti međutim gospodin Marković me je demantovao.
Znajući način na koji je VDT Marković izabran ne čudi me što se odlučio da poklekne na prvom koraku i prihvati poziv za gostovanje kod rijaliti novinara tabloida Vijesti Petra Komnenića.
Ovim putem želim da izrazim zadovoljstvo što je Milorad Marković blizak prijatelj sa SDT Vladimirom Novovićem od čega bi trebalo da korist imaju Crna Gora ili možda medijski tajkuni.
Ostaje nam da se nadamo da Milan Knežević neće biti prinuđen da povuče veto podršku koju je dao VDT Markoviću, jer on neće zbog prijateljskih odnosa sa Aleksandrom Vučićem dozvoliti da medijski tajkuni iz Vijesti nakon Dritanovog brodoloma ponovo ojačaju svoj uticaj.
[top]