29 jul 2021

KAD JE BEČIĆ PROŠLE GODINE KRŠIO MJERE u GRBAVCIMA MOGA JE POĆI I DO VELIKE

0 Comment
Da istina zna jako da zabli danas je političkim šibicarenjem i uvredama na ličnoj osnovi na moj račun pokazao Aleksa Bečić svojim histeričnim odgovorom.
Ovog osvjedočenog izdajnika je zaboljela istina koju sam iznio u vezi akcije polaganja  vijenaca stradalima u Velici koju je organizovala njegova stranka kako bi se “takmičila” sa Demokratskim frontom oko srpskog biračkog tijela.
Pozivajući se na epidemijološke mjere koje  je i sam kršio prisustvujući sahrani u Grbavcima dok to nije bilo dozvoljdno ostalim građanima Bečić je  pokušao da opere svoju partiju od činjenice da su zarad politički poena zloupotrijebili sjene stradalih u Velici.
Ovim putem pitam Demokrate  i Aleksu šta ih je od osnivanja pa sve do početka pandemije corona virusa sprečavalo da se poklone sjenima stradalih?
Zaočekivati je da će političko šibicarenje Bečića  vratiti pod šinjel Milana Kneževića kojem će ponovo biti  kurir za najpovjerljivije poslove nabavke hrane i pića.
Na kraju poručujem Demokratama i Aleksi da im ja i svi koji volimo državu nećemo dozvoliti da je prodaju kao što su prodali crnogorske svetinje nakon dolaska na vlast.
[top]