22 feb 2021

JOANIKIJE ZAPOČEO  PREDIZBORNU KAMPANJU ZA LOKALNE IZBORE U NIKŠIĆU 

0 Comment
Administrator Srpske pravoslavne crkve Joanikije Mićović je sastankom u Sabornom Hramu Svetog Vasilija sa Zdravkom Krivokapićem i Aleksom Bečićem otpočeo predizbornu kampanju za predstojeće lokalne izbore u Nikšiću.
U obraćanju javnosti nakon sastanka on je kazao ‘’ ovo je ako Bog da godina velikih promjena u gradu Nikšiću’’ što jasno pokazuje njegovu namjeru zloupotrebljavajući crkvu da direktno utiče  na građane i njihov izbor.
Samim tim što se sastao sa ova dva političara iz koalicije Mir je naša nacija svima nam je jasno da će Joanikije krenuti u kampanju prikupljanja glasova za ovu anticrnogorsku koaliciju.
Sveštenstvo Nikšićkog manastira je podijeljeno dio podržava Marka Kovačevića nisioca liste Za budućnost Nikšića   a dio Moma Koprivicu prvog na  listi Mir je naša nacija.
Joanikije je iz Berana došao u Nikšić kako bi preokrenuo situaciju u korist liste koju predvodi Koprivica a koju podržavaju Bečić i Krivokapić.
Nevjerovatno je da administrator SPC po drugi put ne plašeći  se Boga i Božijeg suda  ulazi u predizbornu kampanju otvoreno davajući podršku političkim partijama.
Joanikije pokušava da po dobro oprobanom receptu iz Berana preuzme vlast u Nikšiću i upravlja gradom po svojim pravilima.
Svakom građaninu Crne Gore je jasno da je Joanikije Mićović odavno digao ruke od Svetog pisma i Jevanđelja i da ima ozbiljne ambicije da vodi političke kampanje i da se bavi kadriranjem u Vladi Crne Gore.
[top]