07 jun 2019

JAVNO GLEDANJE UTAKMICE CRNA GORA KOSOVO NA TRGU SLOBODE U NIKŠIĆU

0 Comment

JAVNO GLEDANJE UTAKMICE CRNA GORA KOSOVO  NA TRGU SLOBODE U NIKŠIĆU

 

Crnogorska kulturna mreža nastavlja sa realizacijom projekta „Javno gledanje utakmica crnogorske reprezentacije“.  7. juna na Trgu Slobode sa početkom od 20:45 ura organizujemo gledanje fudbalske utakmice Crna Gora-Kosovo.

I pored činjenice da za navedeni projekat nijesmo uspjeli da obezbijedimo biznis partnere imajući u vidu da se utakmica igra bez prisustva publike odlučili smo se iz poštovanja prema svim navijačima crnogorske reprezentacije da upriličimo realizaciju navedenog projekta.

Dosadašnja praksa kada je u pitanju realizacija ovog projekta je pokazala da je najveća pośeta uvijek bila u Nikšiču grada u kojem je śedište naše organizacije, i gradu koji je uvijek znao da prepozna sve ono što je značajno za Crnu Goru.

Ovaj projekat koji je prvenstveno usmjeren ka mladima ima za cilj budjenje naijačke svijesti i podizanje patriotskog odnosa kod građana.

U vrenenu kada naši sportisti ne postižu zapažene rezulate veoma je važna realizacija ovakvih projekata kako bi se kod građana podigao nacionalni naboj.

Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje televiziji NOVA M putem čijeg signala će pośetioci  besplatno moći da prate prenos utakmice.

Pozivamo građane Nikšića i Crne Gore i Crne Gore da prisustvuju događaju i da svi zajedno fer i sportski navijamo za Crnu Goru.

 

 

[top]