05 feb 2021

IZ BERANA SE ŠALJE PORUKA ŠTA NAS ČEKA U NIKŠIĆU 

0 Comment
Najnovija inicijativa da  grad Berane dobije  ulicu jedne od ikona velikosrpskog nacionalizma Ratka Mladića je jasan signal građanima Nikšića šta ih čeka ako u našem gradu na predstojećim lokalnim izborima pobijede partije koje vrše vlast u Vasojevićima.
Lično nijesam začuđen ovom inicijativom iza koje stoji Joanikije Mićović zahvaljujući čijem uticaju je aktuelna vlast u Beranama uspjela da pobijedjuje na lokalnim izborima.
Nemam ni malo sumnje da će Vlada Crne Gore prihvatiti inicijativu koja dolazi iz Berana i da će ovaj grad dobiti ulicu koji će Crnogorci i Bošnjaci zaobilaziti u širokom luku.
Ova inicijativa je još jedan metak koji je iz Beograda opaljen u srce građanskoj Crnoj Gori.
Strpljivom strategiom ‘’ srpski svet’’ je dočekao momenat da sprovede svoju politiku prema Crnoj Gori koja prvenstveno ima za cilj da sruši njen građanski koncept i da je uvede u trougao tri velike srpske države.
Ono što je osnovni cilj misije rušenja naše države jeste da se ponište tekovine 21.maja i da se Crna Gora vrati u 90-te godine kad je bila pod okriljem velikosrpskog nacionalizma.
Grad Berane su najbolji primjer kako se sprovodi anticrnogorska politika po mjerilima Srpske pravoslavne crkve koja želi da Crnoj Gori vrati status iz 1918. godine
Građanima Nikšića preostaje da se mole Bogu da političke partije koje vrše vlast u Beranama ne pobijede na lokalnim izborima u suprotnom ih čeka ropstvo pod  ‘’ srpskim svetom’’.
[top]