30 jan 2024

ISPITATI  VEZE  BORISA RAONIĆA I VLASNIKA PRODUKCIJSKE KUĆE 15TAKES 

0 Comment
Da je RTCG  dotakla dno dolaskom Borisa Raonica i Veska Drljevića na pozicije odlučivanja svjedočimo svakog dana.
Najnoviji skandal u režiji RTCG i produkijske kuće 15takes  koji zastupa Andrija Krivokapić inače “ blizak” prijatelj Raonića nije ništa novo.
Čak nije novost ni činjenica da za svako unižavanje državne televizije aktuelni saziv izvršnog menadzmenta potpomognut predśednikom savjeta Veskom Drljevićem pokušava prebaciti odgovornost na nekog drugog.
Propust  u emisiji “Igram svoju igru” za koju odgovornost snosi uredništvo RTCG bi trebalo da završi u najmanju ruku sa ostavkom Borisa Raonića kao i odgovornih urednika.
Vrijeme je da nadležni državi organi ispitaju veze Borisa Raonića i vlasnika produkcijske kuće 15takes Andrije Krivokapića i da građane obavijeste da li u ugovorima koje je sa produkcijskom kućom potpisso izvršni direktor RTCG ima nepotizma.
Državna televizija ne može da bude poligon za pravljenje biznis ugovora prijateljima i drugovima, a sve o trošku građana koji to plaćaju.
Lično mi nije jasno zašto je potreba RTCG da potpisuje ugovore sa privatnim produkcijskim kućama, kada u svojim redovima ima kvalitetnih novinara koji mogu odgovoriti svim zadacima?
Po svemu sudeći Raonić je spreman da proguta i živu žabu kako bi sačuvao svoju fotelju koja mu donosi mjesečnu zaradu od par hiljada eura.
Posebno zabrinjava ćutanje Skupštine Crne Gore na sve skandale u RTCG čiji je producent nelegalno izabrani izvršni direktor.
Dok čekam odgovor da li je bilo nepotizma u potpisivanju ugovora između drugara Raonića i Krivokapića, uprijeću prst u Slavena Radunovića, jer je on ni krivom ni dužnom neznavenom Borisu omogućio da obavlja funkciju za koju nije dorastao.
[top]