20 avg 2020

GRAĐANI TIVTA NEĆE DATI GLAS ONIMA KOJI CRNOGORSKU ZASTAVU ŽELE DA SKINU SA IST RIVERA

0 Comment

Crnogorska kulturna mreža je razgovarala sa građanima Tivta u sklopu akcije Glasaj za Crnu Goru i tom prilikom naši predstavnici su dobili čvrsta uvjerenja da će tivćani na izborima 30.avgusta dati ubjedljivu podršku političkim subjektima koju se zalažu za očuvanje tekovina 21. maja. Tokom razgovora građani Tivta su nam kazali da nijesu zadovoljni što ni nakon 14. godina nezavisnost Crne Gore nije sigurna.
Tivćani su zadovoljni što se nihov grad ubrzano razvija i što se zadnjih dvije godine realizovao veliki broj infrastukturnih projekata koji će na svjetskoj turističkoj mapi Tivat pozicionirati kao elitnu turističku destinaciju. Jedna stara tivćanka nam je tokom razgovora kazala “ mi u Tivtu smo najbolje ośetili beneficije crnogorske nezavisnosti, jer danas naš grad izgleda evropski u svakom pogledu”.
Poseban utisak na nas je ostavilo nezadovoljstvo mladih tivćana što se na aerodromu Tivat na sezonskim poslovima jedino do posla može doći ako ste član jedne političke partije. Oni su zadovoljni što će njihov grad dobiti novu sportsku dvoranu i bazen, a nadaju se i vatrepolo klub.
U razgovoru smo upoznali građane Tivta da se na ovim izborima donosi ista odluka kao i 2006.godine. Kojum će putem Crna Gora krenuti, da li putem slobode ili putem kojim je krenula 1918.godine.Predstavnici naše organizacije su pozvali tivćane da svoj glas ne daju onim političkim partijama koje žele da se crnogorska zastava skine sa Ist Rivera

[top]