21 avg 2020

GRAĐANE MOJKOVCA I KOLAŠINA NE ZANIMAJU IZBORNI PROGRAMI VEĆ ODBRANA CRNE GORE

0 Comment

Realizacija akcije Glasaj za Crnu Goru je nastavljena u Kolašinu i Mojkovcu đe su građani sa kojima smo razgovarali poručili da one političke partije koje žele da Crnoj Gori uskrate slobodu ne mogu računati na njihove glasove. Građani ova dva grada su nam kazali da ih ne zanimaju izborni programi koji im nude političke partije, već ih samo interesuje da 30.avgusta odbrane crnogorsku nezavisnost.
Mojkovani su nam kazali da je za njih na ovim izborima ulog veliki, oni žele da crnogorska nezavisnot ne bude ugrožena i da Crna Gora nastavi putem prosperiteta kojim će je predvoditi premijer koji je rođen u Mojkovcu. Mladi mojkovčani nijesu zadovoljni što sport u njihovom gradu nije ni približno na nivou kao u ostalim gradovima, jer sportski radnici iz njihovog grada zaslužuju veću podršku kako bi se iznjedrili neki novi vrhunski sportisti.
Građani Kolašina su nam kazali da su na svojoj koži prije par godina ośetili kako izgleda kada antidržavne partije vode grad i ne bi se željeli da se taj scenario ponovi na državnom nivou. Mladi iz ovog garad su nezadovoljni što u njihovom gradu nema dovoljan broj kulturnih i sportskih sadržaja. Posebno zamjeraju političarima što u njihov grad dolaze samo kada su predizborne kampanje.
Crnogorska kulturna mreža je tokom razgovora apelovala na građane ova dva grada da ubjedljivom podrškom koju će dati državotvornim partijama pošalju poruku rušiteljima Crne Gore da njihova antidržavna politika ide u prošlost.
U narednom periodu naša organizacija će mladima iz Kolašina i Mojkovca pokloniti kulturno zabavni programe kojima će povod biti važni datumi crnogorske istorije.

[top]