07 dec 2021

GODINU RADA VLADE JEDINO MOŽEMO OKARAKTERISATI KAO GODINU KOJU SU POJELI SKAKAVCI

0 Comment
Danas smo imali priliku da gledamo novi performans izdajničke Vlade kojim je moderirao odlazeći premijer Zdravko Krivokapić.
Tom prilikom su nam poslali novu poruku “Za zdravu Crnu Goru” koja je još jedan marketinški trik očajnihka koji su izgubljeni u vremenu i prostoru.
Nakon godinu dana rada “ pokojne”  Vlade  Crna Gora  ne da nije zdrava nego je oboljela da će joj trebati težak i dug oporavak uz nadzor specijalista ekonomske struke.
Složiću se sa odlazećim premijerom da će njegova Vlada ući u istoriju Crne Gore po više osnova.
Pamtićemo je kao Vladu koja je od Crne Gore otimala svetinje, zatim služila interesima srpskog sveta i koja je odgovorna za smrt velikog broja građana zbog njene loše zdrastvene politike.
Takođe za vrijeme apostolske Vlade u Crnoj Gori ne postoji proizvod i usluga koja nije poskupila što jedino ne vidi premijer koji prima mjesečnu zaradu koja je pet puta veća od prihoda pet medicinskih sestara koje rade na covid odjeljenju.
Novi budžet koji nudi “ ekspert”  Milojko  građanima nudi nove namete u vidu poskupljenja cijena i posticanja sivog tržišta.
Vlada budžetom za 2022.godinu lokalne samouprave priključuje na respirator da se bore za vazduh kojeg će im i te kako nedostajati.
Ne možemo zaobići ni loš rad bezbjedonosnog sektora koji je čak dozvolio da se prilikim desanta na Cetinje njime upravlja iz susjedne države i da on služi interesima Srpske pravoslavne crkve.
Ova Vlada argumentovano dokazala da svaka promjena nije ljekovita i da svako ne može sebi dodjeljivati titulu “ eksperta”.
Vjerujem da će Crna Gora ubzo početi ozdravljenje kada prođe opoziciona inicijativa za smjenu 42 “ pokojne” Vlade koju ćemo svi pamtiti prvenstveno po neznanju.
Na kraju suma sumare godinu rada izdajničke Vlade jedino možemo okarakterisati kao godinu koju su pojeli skakavci.
[top]