17 mar 2023

GLAS ZA MILA ĐUKANOVIĆA JE GLAS ZA SPAS GRAĐANSKE CRNE GORE

0 Comment
Pred crnogorskim građanima su još jedni važni izbori, na kojima imaju priliku da od ponuđenih kandidata izaberu budućeg predśednika Crne Gore.
U prethodnih dva mjeseca kandidati su se pokušali predstaviti u što boljem svijetlu i nametnuti građanima da zavrijede njihov glas.
Neki od kandidata su perfidnim marketinškim trikovima željeli da prikriju svoje anticrnogorsko djelovanje sa isključivom namjerom da se dočepaju predśedničke funkcije i Crnoj Gori zadaju završni udarac.
Od kada se u Crnoj  Gori neposredno na izborima bira predśednik izbor nikad nije bio lakši.
Na jednoj strani imamo aktuelnog predśednika Mila Đukanovića koji je svojim trodeceniskim djelovanjem na političkoj sceni pokazao privrženost Crnoj Gori.
Za vrijeme Đukanovićeve političke karijere naša država je postigla istorijske uspjehe. Zahvaljujući njegovoj mudroj politici Crna Gora je sačuvala mir, obnovila nezavisnost, postala članica NATO Alijanse i bila lider u pristupnim pregovorima sa EU.
Nakon promjene vlasti 30.avgusta Milo Đukanović je svojom političkom mudrošću uspio da odbrani građanski koncept Crne Gore, na koji su atakovali oni koji se danas građanima nude za funkciju predśednika.
Nasuprot  Đukanovića u trci za predśednika nam se nude ličnosti od kojih veći dio njih ima istu misiju koju su imali učesnici Podgoričke skupštine 1918.
godine.
Neki od predśedničkih kandidata su građanima prepoznatljivi po tome da nikad tokom svoje političke karijere nijesu služili interesima Crne Gore.
Kada se sumiraju biografije političkih kandidata izbor za svakog patriotski orjentisanog građanina naše države je veoma lak.
Glas za Mila Đukanovića je glas za spas građanske Crne Gore, i prilika da se krene u konačnu borbu za odbranu naše državne kuće.
Vjerujem da će građani prepoznati značaj teške situacije u kojoj se nalazi Crna Gora, kao i činjenicu da jedino Đukanović pobjedom na predśedničkim izborima našu državu može vratiti na evropski put.
Na kraju veoma je važno da suverenisti znaju, da je svaki glas dat Draginji Vuksanović Stanković uzaludno potrošen i ne donosi nikakvu korist Crnoj Gori.
[top]