18 jul 2023

FUNKCIONERI  DEMOKRATA PRISUSTVOVALI SLUŽENJU PARASTOSA DRAŽI MIHAILOVIĆU U NIKŠIĆU 

0 Comment
U Sabornom Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Nikšiću 17. jula  je služen parastos Draži Mihailoviću kojem su prisustvovali funkcioneri  Demokratske Crne Gore Nemanja Vuković i Mitar Goranović.
Takođe, svi  koji su bili na koncertu kontraverznog benda Beogradski sindikat u Nikšiću su imali priliku da vide funkcionere i odbornike Demokrata kako u glas sa članovima benda pjevaju njihove pjesme.
Na fotografiji se vidi kako Nemanja Vuković ponosno na služenju parastosa stoji pored Marka Kovačevića koji je javno i prije stupanja na funkciju predśednika Opštine Nikšić sa ponosom isticao pripadnost Dražinoj ideologiji.
Nevjerovatno je da su kadrovi Demokrata ušli u naticanje sa Kovačevićem oko borbe ko je veći proklamer četničke ideologije.
Za mene lično ovakav potez funkcionera Demokrata  nije iznenađenje, znajući  da je ova politička partija iznikla  iz četničkog šinjela, koji je  nosio djeneral Draža.
Nije slučajno da maske Demokrata padnu upravo u Sabornom Hramu, mjestu koje je njihov lider Aleksa Bečić svojevremeno zloupotrebljavao u predizbornim kampanjama zarad pridobijanja političkih poena.
Vjerujem da je građanima Nikšića i Crne Gore nakon ovog poteza  jasno kakva ideologija stanuje u dušama funkcionera Demokrata.
Ako su naši evropski partneri imali dilemu na kojoj strani su Demokrate vjerujem da je nakon ovog gesta njihovih funkcionera više nemaju.
Posebno će biti interesanta  reakcija Milojka Spajića koji sa Demokratama vodi pregovore oko formiranja proevropske Vlade.
Na kraju dok Boris Bogdanović i Aleksa Bečić piju od muke zašećerenu vodu svjedočimo trci funkcionera Demokrata sa Markom Kovačevićem ko je veći poštovalac lika i djela Draže Mihailovića.
[top]