17 jun 2021

FK SUTJESKA POSTALA PRĆIJA DEMOKRATA

0 Comment
Podjelom kolača lokalne vlasti u Nikšiću FK Sutjeska je pripala Demokratama koji su na samom startu pokazali da će najveći brend našeg grada biti njihova prćija za uhljebljivane svojih kadrova i rodbine.
Za predśednika kluba je imenovan kadar Demokrata Marko Mitrović koji nikad nije napumpao fudbalsku loptu a kamo li igrao fudbal.
Izborom doktora Mitrovića  se šalje jasna poruka kako je Demokratska Crna Gora zapośela Sutjesku i kako će glavnu riječ voditi bivši fudbalski talenat Crvene stijene Aleksa Bečić.
Za sportskog direktora je imenovan Krsto Koprivica  rođak nesuđenog predśednika Opštine i visokog funkcjonera Demokrata Moma Koprivice inače velikog “fana” Brana Mićunovića.
Doskorašnjem treneru Sutjeske Miljanu Radoviću  koji je ponikao u ovom klubu i sa njim izborio učešće u kvalifikacijama za UCFL nije ponuđen novi ugovor iz razloga što je Aleksa Bečić izdao naredbu da se na mjesto trenera   imenuje njegov kum Milija Savović.
Za rubriku vjerovali ili ne je činjenica da pored kvalitetnih trenera iz Nikšića Savović za svoje pomoćnike dovodi tri trenera iz Podgorice dok četvrti čeka licencu i uhljebljenje u Sutjesci.
Nova uprava upravljačkim organima  Sutjeske nije našla  mjesta za Baju Stamatovića, Peca Rakojevića, Brajana Nenezića, Pera Giljena, Željka Perovića i ostale legende kluba.
Demokrate i njihov lider Bečić su zaboravili činjenicu da svima nama koji živimo u Nikšiću bez obzira na političke razlike srce kuca za Sutjesku i da im nećemo dozvoliti da je brukaju i ponižavaju.
Dok čekamo izbor partijiskog eksperta za izvršnig direktora kluba preostaje nam da gledamo kako Sutjeska postaje rob političkih kompleksa ljudi koji žele preko nje da izgrađuju svoju blijedu biografiju.
Nama koji volimo Sutjesku preostaje da čekamo da Aleksa Bečić sa svojim bivšim šefom Milanom Kneževićem u majicama na kojima piše “ Ne Crnoj Gori” na stadionu kraj Bistrice  zaigra užičko kolo.
[top]