06 jun 2022

ELEKTROPRIVREDA NA UŠTRB  GRAĐANA ISPUŠTA VODU IZ KRUPCA

0 Comment
Kao nikšićanin imam obavezu  da obavijestim crnogorsku javnost da Elektroprivreda usred sezone kupanja na uštrb građana ispušta vodu iz jezera Krupac.
Ni mnogo stariji građani Nikšića od mene ne patmte da je u ovom periodu nivo vode u jezeru bio niži od trenutnog, a sve zahvaljujući nemaru menadžmenta ove kompanije.
Do skoro  je bila praksa da je EPCG vodila računa da tokom ljeta ne ispušta voda kako bi njen nivo bio dovoljan za kupače.
Krupac je omiljeno mjesto svih građana Nikšića i mnogi od nas su prve korake plivanja upravo naučili u njegovoj vodi.
Nažalost odlazeći menadžment EPCG koji po svemu sudeći prije odlaska želi da isuši Krupac i da naredni menadžmet koji će preuzeti ovu kompaniju dovede u situaciju da po veoma skupij tržišnoj cijeni iz uvoza kupuje struju.
Menadžment EPCG koji prima visoke mjesečne plate nema ośećaj da dio građana Nikšića nema mogućnosti da ljetuje na crnogorskom primorju i da im je boravak na krupačkom jezeru veoma važan.
I ekonomskim laicima je jasno da ovim nepromišljenim gestom se obezbjeđuju sredstva za isplatu mjesečnih zarada partijskim uhljebima kojih je od dolaska novog menadžmenta preko 500.
Svi koji živimo u Nikšiću se nadamo da će menadžment EPCG odustati od sulude namjere ispuštanja vode iz jezera i na taj način omogućiti građanima da uživaju u ljepotama krupačkog jezera.
[top]