30 mar 2023

DRUGOG APRILA ISPRAVLJAMO GREŠKU OD 30.AVGUSTA

0 Comment
Građani Crne Gore imaju istorijsku šansu da drugog aprila isprave grešku koju su napravili 30.avgusta, kada su odlučili da podršku daju političkim subjektima koji su doveli našu državu na najniže grane.
Priśetimo se koliku je štetu naša država pretrpjela za dvije ipo godine zbog pogrešne odluke njenih građana koju su donijeli na poslednjim parlamentarnim izborima.
Bez obzira što se drugog aprila održava drugi krug predśedničkih izbora, oni su ništa manje važni od parlamentarnih koji nam slijede.
Na ovim izborima se donosi odluka koja je mnogo veća od činjenice da se bira ličnost koja će pokrivati funkciju predśednika Crne Gore.
Podrška Milu Đukanoviću je važan korak za finalnu utakmicu koja nam slijedi 11. juna koju igramo sa ciljem odbrane  građanske Crne Gore.
Kandidat za predśednika suverenističkog bloka Milo Đukanović je meta koju žele da sruše oni koji se zalažu da Crna Gora postane 27 izbotna jedinica.
Svjesni su rušitelji Crne Gore da im je Milo poslednja barijera u ostvarenju svog nauma čiju su realizaciju započeli nakon 30.avgusta.
Svjedočili smo da je aktuelni predśednik Crne Gore bio brana i nepremostiva prepreka onima koji su željeli našu državu da upute na put kojim je koračala 1918. godine.
Od kada se u našoj državi neposredno na izborima  bira predśednik, izbor nikad nije bio jednostavni i lakši.
Na jednoj strani imamo Mila Đukanovića sa impresivnom biografiom, dok na drugoj strani imamo kandidata koji je reprezent politike zahvaljujući kojoj Crna Gora danas preživljava pakao.
Milov protivkandidad ima velike zasluge što se naša država nalazi na koljenima zbog pogubne politike koju je vodila Vlada u kojoj je on ni manje ni više obavljao funkciju ministra.
Ostaje nam da se nadamo da ćemo drugog aprila mudro znati da iskoristimo šansu koju nam je otvorio Milo Đukanović svojom kandidaturom.
[top]