26 dec 2021

DRITANOVA EKSPERTSKA VLADA PROMAŠAJ  KOJI CRNA GORA SKUPO PLAĆA

0 Comment
Danas u Crnoj Gori ne postoji građanin koji ne zna da je Dritanov koncept  ekspertske  Vlade promašaj koji Crna Gora skupo plaća.
Mnogim članovima vlade je ministarski posao prvo ozbiljnije radno mjesto što se najbolje vidi u nedostatku očekivanih rezultata  koje su trebali da isporuče.
Profesor Krivokapić koji je predvodio eksperstko-apostolsku vladu je svoje nesnalaženje prikrivao populizmom i šupljom pričom o “ poboljšanju” životnog standarda kojeg nema ni navidiku.
Ministri Milatović i Spajić su građanima plasirali bajke i basne o milionskim investicija koje nikad neće doći u Crnu Goru.
Mulripraktik ministarka Vesna Bratić koja vodi četiri ministarstva je resorima kojima upravlja  nanijela toliku štetu da će trebati puno godina da se ona sanira.
Dok je preko deset hiljada građana ostalo bez posla i dok su cijene enormno  rasle idejni tvorac ekspertske vlade doktor Abazović je uprazno mahao rukom pravde.
Siguran sam da je  i sam lider URE shvatio da državna uprava nije igračka kojom se može populistički upravljati, već za njeno vođenje treba ozbiljno znanje i iskustvo koje njegovi eksperti nemaju.
Krah Dritanovog koncepta ekspertske vlade je vidljiv na svakom koraku njegovu cijenu će najviše platiti građani i Crna Gora koju su priključili na respirator.
Nakon loših rezultata eksperata građanima jedino preostaje da zamole djeda mraza da im u narednoj godini donese neku novu Vladu sa ministrima koji će znati da rade svoj posao.
Dok Dritan zvecka sa lisicama Crna Gora se u bolničkoj postelji bori za vazduh koji joj svakog sekunda sve više i više hvali.
Na kraju siguran sam da će Maršalov plan zatim Evropa sad k  Crna Gora odmah i dalje ostati jefirina populistička priča koja je kao i ekspertska vlada osuđena na propast.
[top]