04 avg 2022

DRITAN IZDAO DRAGINJA TRAŽI RANKOVU I RAŠKOVU SMJENU

0 Comment

Od kada je Djekna snimana pa sve do današnjeg dana od doktora Dritana Abazovića Crna Gora ne pamti večeg šarlatana.

Od kada je svinja podvrnula rep i Vijesti postale tabloid čovječanstvo ne pamti prevaru kakvu je Crnoj Gori juče priredio doktor Dritan Abazović.

Od kada je Milan Knežević probauljao i počeo da razaznaje stvari Crna Gora ne pamti političara bez obraza kao što je Dritan Abazović

Od kada je Željko postao prvi reket a Miško na berzansku prevaru milioner Crna Gora ne pamti izdaju kakvu joj je producirao doktor Dritan Abazović.

Od kada je Medo podržao izglasavanje Ustava i postao velikosrbin Crna Gora ne pamti gaženje ovog najvećeg pravnog akta kakvo je doktor Dritan Abazović sproveo iz samo njemu znanih razloga.

Od kada je Raško Konjević doselio iz Tuzle i postao Crnogorac Crna Gora ne pamti otimačinu kulturnih dobara kakvu joj je priredio doktor Dritan Abazović.

Od kada je Rajo Mandić sišao iz Uskoka u Podgoricu i počeo da se profesionalno bavi najunosnijim biznisom politikom Crna Gora ne pamti unižavsnje svojih institucija kakvo je počinio doktor Dritan Abazović.

Od kada je Aleksa Bečić izdao SNP i osnovao Demokrate Crna Gora ne pamti skandal kakav joj je juče priredio doktor Dritan Abazović.

Od kada je Pura Popović osvojio zlatnu Olimpijisku medalju Crna Gora ne pamti da je neko izbjegavao da uvaži mišljenje struke kao što je to uradio doktor Dritan Abazović.

Od kada je profesor Branko Radulović na državne jasle uhljebio sve članove svoje familije osim kućnog ljubimca Crna Gora ne pamti beščašće svoje Vlade kao ovo od kada je na njenom čelu doktor Dritan Abazović.

Od kada je Duško Marković napuštio rodni Mojkovac i zaposlio se u Podgoricu Crna Gora ne pamti da je jedan njen premijer služio interedima tuđe države kao što danas služi doktor Dritan Abazović.

Od kada je Marko Milačić od zakletog suvereniste i poštovaoca lika i djela Mila Đukanovića prerastao u velikosrbina Crna Gora ne pamti lošijeg premijera od doktora Dritana Abazovića.

Od kada su Ćaki Lekić i Goran Danilović promijenili politički dres Crna Gora ne pamti da je protiv nje neko igrao kvarnije kao što danas igra doktor Dritan Abazović.

Od kada je Meto Zenka raskinuo koaliciju sa Fatmirom Djekom Crna Gora ne pamti da je neki političar iz redova manjinskih naroda radio protiv njenih interesa kao što to danas radi doktor Dritan Abazović.

Od kada je Momčilo Vuksanović Srbe proglasio manjinskim narodom Crna Gora ne pamti da je jedan premijer više štitio interese druge države od interesa matične kao što to danas radi doktor Dritan Abazović.

I da ne zaboravim od kada je Joko zahvaljujući DF-u izvadio SNP iz kanala i preuzeo štafetu prvog Srbina Crna Gora ne pamti da je jedan političar bio populista kao što je to danas doktor Dritan Abazović.

Na kraju jučerašnje sapunice koju je režirao doktor Dritan Abazović kao šlag na slanu tortu poslanica SDP-a Draginja Vuksanović traži da se između ostalog smijene njene partijske kolege Ranko i Raško zbog izdaje Crne Gore.

[top]