11 sep 2020

DRITAN DA SE IZVINE GRADJANIMA KOJI SU PRISUSTVOVALI PATRIOTSKOM SKUPU

0 Comment
Crnogorska kulturna mreza najostrije osudjuje izjavu Dritana Abazovica kojom je okupljene gradjane na Patriotskom skupu nazvao ‘lelekacima’. Pozivamo ga da se zbog ove javne uvrede izvine gradjanima koje je ljubav prema Crnoj Gori dovela na skup.
Ovakva izjava lidera Ure je pokazatelj njegovog nepostovanja svakog gradjanina koji je patriotski orjentisan.
Iz Abazovicevih javnih nastupa se vidi da nazalost ne kontrolise samog sebe misleci da sa svoja cetiri mandata drzi sudbinu Crne Gore u saci, i da su svi koji ne misle kao on gradjani drugog reda.
Njegova izjava je jasan pokazatelj sta gradjane koji su patriotski orjentisani ceka kada   antidrzavna koalicija preuzme Izvrsnu vlast.
Ono cega smo se u predizbornoj kampanji pribojavali se desili Crnoj Gori antidrzavne partije ce kada preuzmu vlast poceti obracun sa crnogorskim identitetom u sta cemo se svi uvjeriti na poposu stanovnistva 2021.godine.
Zao nam je sto su na izborima 30. septembra tekovine 21.maja stavljne na kocku i pitanje je dana kada ce Crna Gora biti projekat velikosrpskog nacionalizma.
U zabludi su potpisnici sporazuma ako misle da  crnogorske patriote vjeruju u njegovu iskrenu namjeru, znajuci za ciji interes su radili njegovi potpisnici.
Bez obzira ko u narednom cetvorogodistu bude vrsio Izvrsnu vlast nasa organizacija nece odustati od borbe za crnogorski identitet i vjecnost suverenosti Crne Gore.
[top]