28 avg 2021

DOK DRITAN ĐUSKA URA LOVI U MUTNOM

0 Comment
Dok potpredśednik vlade doktor Dritan Abazović đuska na Sea Dance festivalu uz Bajagu i instruktore njegova “ građanska” URA lovi u mutnom.
Ustoličenje  mitropolita Joanikija Mićovića je totalno zbunilo funkcionere URE da ni sami ne znaju kakav je njihov stav po ovom pitanju pa su krenuli u lov u mutno.
Dok jedni u Cetinjskom lokalnom parlamentu dižu glas protiv ustoličenja lider Abazović vjerovatno pod dejstom mamurluka od festivala citira narodnu poslovicu “ pametniji popušta” aludirajući da su građani koji se protive ustoličenju “ nepametni”.
Ovakva  izjava doktoru Abazoviću se ne može oprostiti bez obzira da li je bio pod dejstvom Nikšićkog piva ili je želio da śeđenjem na dvije stolice svojoj partiji donese poene na  štetu Crne Gore.
Izjava Dritana Abazovića da je  stav mitropolije “koja nije željela da ispoštuje volju građana Cetinja  “ popuštanje” najbolje govori o tome da je on jedan običan politički šibicar.
Evidentno je da lider URE ne razmišlja kako se zbog svega lošeg što je njegova partija učinjela Crnoj Gori  danas ośećaju Crnogorci koji su 30. avgusta svoj glas dali političkom savezu koji je on predvodio.
U koliko nastavi sa ovakvom politikom Dritan Abazović će uskoro sa svojim koalicionim parnerima pjevati Bajagin hit “ moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu” daleko od vlade Crne Gore.
Na kraju poručujem doktoru Abazoviću dok su  časni i pošteni Albanci koji su lojalni građani naše države izgrađivali Crnu Goru danas te tekovine on ruši.
[top]