30 dec 2022

DJEDA  MRAZ DA NAM DONESE PARLAMENTARNE IZBORE 

0 Comment
Decembar je mjesec kada ispraćajući staru godinu, sumiramo rezultate i pripremamo planove za narednu.
Takođe u ovom mjesecu je tradicija da zamislimo neku želju koju će nam ispuniti djeda mraz, pod uslovom da smo bili dobri u godini koju ispraćamo.
Svaki patriotski orjentisan  građanin Crne Gore će ove godine imati samo jednu želju da mu djeda mraz donese vanredne parlamentarne izbore, koji su našoj državi prijeko potrebni.
Ukoliko bi ispunio ovu želju djeda mraz bi spasio našu državu od pošasti u koju je zapala nakon parlamentarnih izbora 2020.godine.
Međutim, ako saznaju Dritan Abazović i Filip Adzić za ovu našu želju podićiće svu borbenu gotovost da spriječe djeda mraza da dođe u Crnu Goru i ugrozi njihove fotelje.
Nakon svih očekivanja da će Ura i Demokra uvažiti sugestije Venecijanske komisije i apele briselske administracije, jedino nam preostaje da se nadamo da nam situaciju u kojoj smo se zadesili samo može riješiti djeda mraz.
Dok čekamo njegov dolazak prisiljeni smo da gledamo kako “evropska” URA igra poker sa liderima Demokratskog fronta, protiv koga nemaju čak ni teoretsku šansu za pobjedu.
Ja očekujem da medijski reketaši Željko i Miško preko svog tabloida plasiraju lažne vijesti kako bi uticali na djeda mraza da zaobiđe Crnu Goru i tako spase fotelje svojim pionima u Vladi.
Preostaje nam da isčekujemo da će nova godina donijeti bolje dane Crnoj Gori i da će se vratiti na evropski put sa kojeg su je skrenuli Demokrate i Ura kojima su po dosada prikazanom fotelje ispred interesa države kojoj (ne) služe.
Na kraju siguran sam da ove godine Aleksi i Dritanu djeda mraz neće donijeti novogodišnje paketiće jer su prevarili međunarodne partnere naše države.
[top]