09 mar 2021

DEMOKRATE POTVRDILE DA SU OPČINJENE  BRANOM MIĆUNOVIĆEM

0 Comment
Navodi  Demokrata da poklon koji sam uputio Momu Koprivici ima veze sa Branom Mićunovićem i  DPS-om je notorna laž.
Reagovanje Demokrata koje je po svemu sudeći pisao njihov mentor stari saradnik srpske službe kodno ime kalimero u kojem je ime Brana Mićunovića spomenuto osam puta je jasan pokazatelj da je ova partija opčinjena njime.
Očigledno da polaze od ličnog primjera i misle da ako kalimero  mora da ide po mišljenje u Beograd da i ja koji ne podržavam njihovu misiju posrbljavanja Crne Gore imam svog mentora.
Kada su govorili o kriminalu zaboravili su da navedu koji je od kriminalnih klanova njihov favorit, jer  napadi na Zorana Lazovića su imali za cilj da zaštite kriminalce bliske Demokratama.
Njihov anonimni kandidat za predśednika opštine bivši radikal Momo Koprivica želi da preko  imena Brana Mićunovića postane vidljiv u Nikšiću.
Ne znam zašto se Momo stidi činjenice da je bio jedan od njajvećih fanova koje je četnički vojvoda Vojislav Šešelj imao u Crnoj Gori.
Hrabrost Moma Koprivice najbolje može opisati  narodna poslovica koja kaže ‘’ pas koji laje ne ujeda’’.
Razumijem paniku Demokrata zbog činjenice da njihovi glasači prelaze u DNP kod  Milana Kneževića, ali ne razumijem njihove predstave u kojima glume žrtveno jagnje.
Politika Demokrata vodi Nikšić u istom pravcu u kojem ide automobil bez motora i mjenjača čije gorenje su direkno zabilježile kamere Demokrata.
Sama činjenica da su kampanju za lokalne izbore počeli iz Sabornog Hrama Svetog Vasilija u Nikšiću govori o tome da se ova parija ne plaši Boga i Božijeg suda kako bi došla do cilja ‘’ Fotelja je naša nacija’’.
[top]