05 avg 2023

DEMOKRATAMA NE SMETA SREDNJI PRST MARKA KOVAČEVIĆA

0 Comment
Od kada je u nikšićkoj  pivari 1908. godine  počeo da se kuva ječam i od kada je Nešo maratonac batalio svoju blistavu karijeru Nikšić ne pamti veće populiste od Demokrata.
Vođeni iskustvom koje su imali sa Demokratskim frontom u Budvi kada su ostali bez fotelja, ovoga puta nijesu željeli da rizikuju, već su poltronistički odlučili da pređu preko Markovog srednjeg prsta.
Meni lično je poznata ljubav Demokrata prema fotelji, ali sam očekuvao da će ovog puta iskazati
malo dostojanstva pa makar i glasali protiv smjene Kovačevića.
Ovo im je bila idealna prilika da građanski Nikšić čuje njihov stav, koji kriju kao zmija otrovnica noge.
Neprijatno  sam se ośećao, a vjerujem i glasači Demokrata, kada sam gledao kako predśednik SO Nikšić Nemanja Vuković pokušava da obrazloži odluku o izostanku rasprave o smjeni Marka Kovačevića.
Vrhunac performasa u lokalnom parlamentu je bilo obraćanje Marka Kovačevića koji je Dekratama i ostalim koalicionim  partnerima za lojalnost “poklonio” po lizalicu.
Kovačević je još jednom građanima Nikšića i Crne Gore pokazao da su mu Demokrate i ostali koalicioni partneri marionete koje igraju po njegovim notama.
Za razliku od Demokrata građani Nikšića sa Kovačevićem uvijek znaju na čemu su, on svoju ideologiju ne sakriva zarad fotelje.
Ni rijeke koje protiču kroz naš grad Zeta, Gračanica i Bistrica ne bi mogle oprati crn obraz Demokratama koji su po ko zna koji put pokazali crnogorskoj javnosti.
U ovom oglašavanju URU neću komentarisati jer ona i njen lider Dritan Abazović najbolje govore o sebi.
Brzo će doći vrijeme kada ćemo mi koji živimo u Nikšiću dobiti priliku da sa olovkom u ruci Marku Kovačeviću i njegovim beskičmenim koalicionim partnerima sudimo zbog rušenja građanskog koncepta našeg grada.
Na kraju čestitam Marku Kovačeviću što je još jednom pred licem građana Nikšića primorao Demokrate da podviju rep i kleknu pred njim zbog  očuvanja fotelje.
[top]