12 apr 2021

DANAS VIDIMO KOLIKO JE BILA VAŽNA PODRŠKA POZITIVNE CRNE GORE VLADI MILA ĐUKANOVIĆA

0 Comment
Danas možemo da vidimo koliko je 2016.godine bila važna podrška Pozitivne Crne Gore Vladi na čijem je čelu bio Milo Đukanović.
Da  je tada Vlada pala do danas bi Crna Gora bila druga Republika Srpska  u kojoj bi DF i zetski Bred Pit Milan Knežević sprovodili nacionalni inžinjering kao što ga danas sprovodi apostolska Vlada.
Te 2016. godine ‘’ veliki crnogorski patriota’’ Ranko Krivokapić koji je precijenivši svoju političku moć  poželio da bude   jači od Mila i potrčavši u zagrljaj DF-u pokušao da sruši Vladu i tekovine 21.maja.

Zahvaljujući zrelom političkom promišljanju Darka Pajovića Azre Jasavić i Gorana Tuponje Crna Gora je sačuvana. Ova tri poslanika su zbog  odluke da stanu na stranu državnog interesa doživjela nezapamćen medijiski linč.
Danas je nakon promjene izvršne vlasti svima jasno koliko je ta podrška bila važna za Crnu Goru i njen evropski i evroatlanski put.
Nažalost nakon četiri godine Dritan Abazović nije razmišljao kao njegovi biviši politički  saborborci već ga je mržnja prema Milu Đukanoviću odvela u zagrljaj onima koji žele da Crna Gora postane dio tri velike srpske države.
Da je kojim slučajem URA nakon parlamentarnih izbora 2020. godine stala na stranu Crne Gore danas njen građanski koncept ne bi bio ugrožen.
[top]