20 dec 2021

DAMJANOVIĆ OSNIVAČIMA VIJESTI POKLONIO KASICU PRASICU I ČETKU DA OČISTE OBRAZ

0 Comment
Aleksandar Damjanović je kao odgovor na laži i uskraćivanje prava na odgovor osnivačima Vijesti  Željku Ivanoviću i Mišku Peroviću poklonio kasicu prasicu o četku da oni i urednici tabloida očiste obraz.
Naime, tivatski pinokio i dopisnik Vijesti sa svojom drugaricom lokalnom šnjajderkom koja ilegalno obavlja posao šefice kabineta predśednika Opštine Tivat dok ne završi večernji fakultet je pišući laži dezavuisao crnogorsku javnost.
Tabloid Vijesti je Damjanoviću uskratio pravo na odgovor koji im je uredno poslao i u kojem je osporio mnoštvo laži u tekstu “ Damjanoviću 53. hiljade iz tivatske kase”  čiji je jedan od kreatora kontraverzni novinar Siniša Luković kojem je aktuela lokalna vlast kao dil za kupovanje medijiske podrške zaposlila suprugu Zoricu koja je više puta u prethodnom periodu zapošljavana po partijiskom ključu.
Novinar Luković kojem je neko iz aktuelne vlasti zataškao slučaj u kojem je kod njegove sestre pronađena droga je tekstom o Damjanoviću pokazao da je on sve osim istraživačkog novinara.
Ovim performansom Aleksandar Damjanović je želio da u pravom svijetlu predstavi osnivače  crnogorskog kurira” Vijesti koji su između ostalog poznati kao medijiski reketaši.
Damjanović je Vijestima poručio da im on za razliku od Duška Markovića neće plaćati reket i da će se potruditi da crnogorska javnost sazna šta je sve ovaj tabloid dobio iz budzeta Crne Gore.
On je Željku i Mišku takođe poručio da on nikad nije izdao Crnu Goru i da njegova porodična firma i NVO Crnogorska kulturna mreža su uvijek za razliku od Vijesti plaćali uredno porez državi.
Damjanović je na kraju performansa logo tabloida  Vijeti ubacio u wc šolju i posloa poruku đe je mjesto izdajnicima.
[top]